субота, 06 грудня 2014 12:22

Анастасії Приходько погрожували розправою зі снайперської гвинтівки

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Анастасія Приходько отримувала анонімні погрози, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

" Не думаю, що у мене доля померти від рук ідіота, погрожували зі снайперської гвинтівки знести мені голову. Писали листи анонімні на пошту моїх директорів, вони відкривали їх мені, я їх читала, я не звертаю увагу на це", - сказала зірка.

Також співачка прокоментувала нове весілля свого першого чоловіка, Нуріка, від якого народила доньку.

"Ми на цьому дешевому святі не були присутні. Я можу побажати, щоб він ніколи про нас не згадував, не чіпав", - говорить Приходько і додає, що її новий чоловік дуже не публічний, -. мій чоловік серйозна людина, який ніколи не мав справи з шоу бізнесом. Тому він мене попросив: " давай залишимо нашу родину вдома".

Нагадаємо, Анастасія Приходько нещодавно на презентації свого нового кліпу у одному з нічних клубів відмовилась від всіх нагород отриманих свого часу у Росії. Такий жест зірка зробила, "у пику" своїм колегам, які і досі їздять до Москви отримувати премії.

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Приходько погрожували розправою зі снайперської гвинтівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі