четвер, 13 жовтня 2011 15:25

Американські продюсери бояться зриву Міки Ньютон

Американські продюсери бояться зриву Міки Ньютон

Найважчою проблемою для Міки Ньютон в Америці є її російський акцент в англійській мові. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів один із продюсерів, які працюють із співачкою в Америці, Олег Шмелєв.

"Міка Ньютон зараз в такій ситуації, що їй доводиться забути, що вона була відомою зіркою в Україні. В Америці вона працює по 10-15 годин на день. І для неї це дуже важко. Бувають дні, коли ми боїмось, що вона зірветься. Але Міка виявилась справжнім бійцем. Тим більше з нею працюють найкращі професіонали на американській землі. Спочатку нашої роботи ми всі так придивлялися до неї, бо думали, що не витримає. Поки найважчим є акцент. Вже через півтора місяці всі почують її перші кроки", - підкреслив її американський продюсер.

Не зважаючи на свою зайнятість Міка вирішила допомогти своєму українському продюсеру Тимофію Нагорному зібрати гроші на його новий фільм "Пташинка".

"Хочеться, щоб фільм став сенсацією. І мої американські товариші запропонували кілька ідей. Одна з них – збір грошей в караоке-клубі. Думаю, його власник буде не проти, якщо ми запропонуємо пісенний аукціон зі збору грошей для дітей-сиріт. А ще хочу виставити на продаж свої туфлі, в яких була на врученні MTV. Їхня стартова ціна — дві тисячі доларів. Коротше з миру по нитці і на фільм назбираємо", - зауважує співачка.

Зараз ви читаєте новину «Американські продюсери бояться зриву Міки Ньютон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі