вівторок, 28 лютого 2012 12:33

Американська актриса зіграє доктора Ватсона

Американська актриса зіграє доктора Ватсона

Доктора Ватсона в новому серіалі "Елементарно", що виходить найближчим часом на американському каналі CBS, зіграє Люсі Л'ю, повідомляє у вівторок видання Hollywood Reporter.

Раніше повідомлялося, що американський канал, натхненний успіхом британського "Шерлока" з Бенедиктом Камбербатчем і Мартіном Фріменом, задумав власну модернізовану версію Конан Дойля. Головну роль віддали лиходієві з "Декстера" Джонні Лі Міллеру, а сценарій пише Роберт Доерті.

Замість військового лікаря, який приходить до тями після бойового поранення, американський Холмс, який веде розслідування в Нью-Йорку, отримує непитущу супутницю життя. Люсі Лью повинна буде зіграти хірурга, який втратив ліцензію на медичну практику після смерті пацієнта і перебиваються на посаді консультанта. Героїню Л'ю в серіалі зватимуть Джоан Ватсон.

Знімати пілотні серії буде режисер "Декстера" Майкл Куеста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Холмса зняли 210 фільмів

Люсі Л'ью знімалася в кінострічках "Щасливе число Слевіна", "Ангели Чарлі" і "Убити Біла", а також в серіалах "Швидка допомога", "Секретні матеріали" і "Саутленд". Крім того, актриса озвучувала мультиплікаційних персонажів - зокрема, у фільмах серії "Кунг-фу Панда".

Зараз ви читаєте новину «Американська актриса зіграє доктора Ватсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі