середа, 14 квітня 2021 19:14

Alyona Alyona у незвичних образах спародіювала Ріанну, Каменських і Майлі Сайрус
4

Реперка 29-річна Alyona Alyona продовжує вражати прихильників власними пародіями на знаменитостей.

На сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому постала в довгій рожевій футболці, шкарпетках і шльопанцях. Реп-виконавиця повторила образ співачки Насті Каменських.

"Коли жінок ховають вдома - я чую галас. В наших реаліях є закоренілий стереотип - жінка домогосподарка, яка повинна прибрати за сімʼєю після вечері та витрачати весь свій вільний час на хатні справи. І хоча в великих містах все швидко змінилося, та варто тільки виїхати в провінцію. Домашні справи, побут часто знецінюють і вважають за "обов'язки" саме жінки. І не дай Бог бути кар'єристкою - одразу невдаха та чоловіконенависниця. Це не справедливо. Чому досі в сучасному світі жінка не має права бути собою (без клейма "феміністка" тощо), а має слідувати продиктованим нормам суспільства?", - підписала зірка світлину.

Alyona Alyona повторила образ Насті Каменських
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona повторила образ Тревіса Скотта
Alyona Alyona повторила образ Ріанни
Alyona Alyona повторила образ Майлі Сайрус

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комедія "Борат" встановила незвичайний рекорд

Раніше вона спародіювала барбадоську співачку Ріанну, американську артистку Майлі Сайрус і треп-виконавця Тревіса Скотта.

Реп-виконавиця 29-річна Alyona Alyona здивувала шанувальників пікантною світлиною. Артистка спародіювала американську співачку Бейонсе. На фото зірка постала в чорних мінішортах, майці та сорочці. Щоб доповнити образ, взула босоніжки на підборах та одягнула сонцезахисні окуляри. Волосся зібрала у високий пучок.

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona у незвичних образах спародіювала Ріанну, Каменських і Майлі Сайрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі