четвер, 08 липня 2021 15:18

Alyona Alyona оголилася до білизни заради пародії на Карді Бі
6

Реп-виконавиця 30-річна Alyona Alyona, справжнє ім'я якої Альона Савраненко, не припиняє дивувати екстравагантними пародіями на зірок в Instagram.

Цього разу артистка повторила образ американської хіп-хоп співачки 28-річної Карді Бі. Виконавиця постала на фото в білизні бежевого кольору, прикрашеній пурпурними квітами.

"Коли речі, якими володієш ти, починають їсти тебе – я чую шум. Я вважаю, що нам варто простіше ставитися до цінностей споживання або зовсім відкинути все непотрібне, що приносить короткочасне задоволення і псевдовоможливості в очах навколишніх", – написала Alyona Alyona під світлинами.

Цього разу артистка повторила образ американської хіп-хоп співачки 28-річної Карді Бі
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Карді Бі сексуально позувала у костюмі з пурпурними квітами
Реперка спародіювала також барбадоську співачку Ріанну
Копіювала також американську артистку Майлі Сайрус
Одна з пародій була й на реп-виконавця Тревіса Скотта

Раніше вона спародіювала барбадоську співачку Ріанну, американську артистку Майлі Сайрус, реп-виконавця Тревіса Скотта та повторила образ співачки Насті Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona оголилася до білизни і розповіла про секс

Знамениті жінки часто влаштовують провокативні фотосесії, для яких обирають сміливі образи. Американська реп-виконавиця Карді Бі ошелешила фанів новиною. Зірка повідомила, що вагітна вдруге, і опублікувала надвідверте фото. Постала повністю оголеною, груди й округлий живіт обмазавши білою фарбою.

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona оголилася до білизни заради пародії на Карді Бі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі