понеділок, 05 лютого 2024 13:41

Аlyona Аlyona & Jerry Heil відповіли на звинувачення у "купленій перемозі"
3

Аlyona Аlyona & Jerry Heil
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
Аlyona Аlyona & Jerry Heil
Аlyona Аlyona & Jerry Heil

Переможниці нацвідбору Євробачення-2024 Alyona Alyona і Jerry Heil відповіли на звинувачення Melovin щодо фальсифікації голосів.

У програмі "Сніданок з 1+1" дует спростував чутки про "куплену перемогу".

"Знаєте, я постійно кажу одне і теж: "Дай нам Бог тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони у нас є". Я не уявляю, скільки потрібно заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони у нас є, і ми б витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну і класну пісню, яка потрапить в серце, то нехай вони у нас будуть", - зазначила Alyona Alyona.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без мейку, без сценічного вбрання" - Тіна Кароль показала закулісся виступу на нацвідборі

Продюсер нацвідбору Володимир Завадюк додав: "Круто підтримувати одне одного, а не хейтити постійно. Я проти культури хейту і відміни, якщо це не має під собою конкретних доказів і кейсів. Голосування проходить в "Дії". І враховуючи цей сервіс, у якого крута репутація, я вважаю, що тут неможливі ніякі фальсифікації".

Нагадаємо, Melovin посів третє місце. У ефірі телемарафону виконавець зізнався, що глядацькі голоси "викликають багато запитань". За його словами, лейбл Enko, до якого входить виконавиця Аlyona Аlyona, нібито заплатив кошти за перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Аlyona Аlyona & Jerry Heil відповіли на звинувачення у "купленій перемозі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі