четвер, 23 лютого 2012 14:51

Альоша розійшлася із Лисицею через нового хлопця

Альоша розійшлася із Лисицею через нового хлопця

Співачка Альоша розійшлася із своїм продюсером та цивільним чоловіком Вадимом Лисицею півтора року тому. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Писали, що головною причиною були мої, начебто, більші заробітки. Це неправда. Як я можу заробляти більше чи менше, якщо ми працюємо разом. Заробіток не мав жодного значення. У нас була інша причина. Всі хто мають її знати — вже знають", - зауважує співачка.

Зараз колишнє цивільне подружжя в нормальних стосунках.

"Спочатку нам було дуже важко відмежовувати роботу від особистого. Особливо в перші півроку. Ми дуже сварилися і практично ненавиділи один одного. Але в нас перемогла музика. В нас вийшло зрозуміти одне одного, знову подружитися і працювати. Якщо чесно, я такого не бачила, щоб люди розійшлися, але залишились працювати разом", - підкреслює Альоша.

Зараз у дівчини є новий хлопець. Кажуть, що це й була основна причина розриву із Лисицею. Співачка поки не хоче його показувати, однак нещодавнє свято закоханих день Валентина вона відзначала не з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альоша відмовилась від журі на українському Євробаченні

"Тоді я якраз виступала в Дніпропетровську на корпоративі. Коли їду на гастролі, то завжди обираю такий варіант, щоб можна було виспатись і з нормальними силами виходити на сцену і співати. Для голосу треба 8-годинний сон, нормальна їжа, душ і так далі. Якщо виступи в Москві, то ми летимо. Краще вже помучитись в аеропортах, ніж їхати поїздом. Але частіше я їжджу таки на поїзді. Мене часто впізнають там, але мене це не турбує. Дала автограф, сфотографувалась і пішла", - зазначила Альоша.

Зараз ви читаєте новину «Альоша розійшлася із Лисицею через нового хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі