понеділок, 27 вересня 2010 18:11

Альоша грала у гольф у вузькій спідниці (ФОТО)
5

27 вересня у столичному гольф-центрі "Київ" американський гольфіст Джош Олсон вчив українських зірок грати у гольф. Майстер-клас відвідали співачка Альоша, Анжеліка Рудницька, Тетяна Піскарьова, Юлія Войс та телеведуча Ольга Полякова.

"Я вперше граю у гольф на шпильках. Прийшла сюди, щоб зустрітися з дівчатами, бо дуже рідко з ними бачуся. Мені більше подобається грати у справжній гольф. Коли ти бачиш на траві лунку і знаєш, що туди треба влучити. Тут все одноманітно. Б"єш м"яч і не знаєш, куди він має влучити", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua співачка і художниця Анжеліка Рудницька.

Телеведуча Ольга Полякава запізнилася на годину. Вона прийшла у сірому спортивному костюмі. Під час майстер-класу вона загравала із Джошом Олсоном.

"Я просто у захваті від чоловіка, який двічі може влучити в одну і ту ж ямку", - сказала Полякова Олсону. Той почервонів і відвів погляд у бік.

"Гольф – це нова розвага для українців. Тут є чудовий потенціал для його подальшого розвитку, адже у вас багато людей, які хочуть навчитися професійно грати у гольф. Впевнений, що у майбутньому тут з"являться гравці світового класу", - сказав Джош Олсон.

Співачка Альоша пограти у гольф прийшла у чорній вузькій спідниці. Після кожного удару вона її осмикувала.

"З першого удару мій м"ячик долетів до позначки у 100 метрів. Кажуть, це гарний результат", - сказала вона.

Фото: Ольга Камєнєва

Зараз ви читаєте новину «Альоша грала у гольф у вузькій спідниці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі