вівторок, 28 серпня 2012 10:58

Аллу Пугачову та Максима Галкіна в Криму нагодували короваєм

Вчора Алла Пугачова і Максим Галкін приїхали в Крим у фірмовому спеціалізованому вагоні поїзда "Москва-Сімферополь".

На пероні сімферопольського вокзалу артистів вітали букетами квітів представники Верховної Ради АРК, Міністерства культури автономії та численні шанувальники. А дівчата в національних вбраннях піднесли артистам хліб-сіль. Дотримуючись традиції, Алла і Максим відламали шматочок короваю і скуштували його. Алла Борисівна зізналася, що подорож до Криму була для неї комфортною. А на запитання ЗМІ: "Чим будете займатися в Ялті?" Пугачова парирувала легко і невимушено: "Буду займатися фестивалем - організаційними і творчими питаннями. І ще ... хочу скупатися в Чорному морі!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Орбакайте залишає свою маленьку доньку на Аллу Пугачову

Після теплого і невимушеного спілкування з кримським керівництвом і представниками ЗМІ зоряна пара відбула до Ялти на віллу "Елена", де і буде мешкати весь фестивальний період. Вже завтра відбудеться перша репетиція в концертному залі "Ювілейний" за безпосередньої участі Примадонни.

Зараз ви читаєте новину «Аллу Пугачову та Максима Галкіна в Криму нагодували короваєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі