понеділок, 02 березня 2009 11:22

Аліна Гросу прийшла до бару з "дорослими грудьми" (ФОТО)

У столичному паті-барі "Сахар" зірки вітчизняного шоу-бізнесу відсвяткували Всесвітній день любителів цукру. Щоб визначити найзатятішого ласуна, гостям запропонували створити рамку для фото з дрібних солодощів, цукерок, горіхів та цукатів.

Відвідувачів пригощали льодяниками на паличках, солодкою ватою та коньяком.

Серед охочих гостей поклеїти, була і вже скандальна співачка Аліна Гросу. Юна зірка приклеїла дві круглі оранжеві цукерки на місце власних грудей на фото.

"І у мене не відвалиться, - відповідає дівчина. - Бо все натуральне. Моя робота називається "Аліна Гросу повзрослєла". Я більше не маленька бджілка, а справжня жінка. Цукор не вживаю, щоб фігурі не завадив. Якщо потрібно щось підсолодити, користуюся медом", - з усмішкою розповіла дівчина.

Гросу відвідала захід разом зі своїм другом Ігорем, який, схоже, не був у захваті від гулянки. Колишня "бджілка" дуже намагалась показати себе дорослою, - тут і одяг не 13-річної та явно не дитячий мобільник Нокіа N95 за 4 тисячі гривень. Проте слідкувати за своїм манікюром вона ще не навчилась. Поламані нігті виглядали так, наче поп-виконавиця весь день працювала на городі.
Фото Андрій Шматов, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу прийшла до бару з "дорослими грудьми" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі