середа, 04 квітня 2012 15:25

Олександр Алієв жодної копійки не давав дружині на бізнес

Олександр Алієв жодної копійки не давав дружині на бізнес
Тетяна Алієва створює дитячий одяг Фото: prosport-ru.tsn.ua

Дружина Олександра Алієва не брала у футболіста грошей на свій бізнес. Як відомо, Тетяна Алієва віднедавна зайнялася дізайнерством. Вона створює дитячий одяг.

"Я не копійки не давав. Наш бюджет ми розподіляємо разом. Я скажу чесно, не буду приховувати, Таня у мене ні копійки не просила. Відмови їй у грошах ніколи немає і не буде. Можливо вона і збирала. Але ні разу не підійшла і не попросила", - розповів футболіст Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Сама ж Тетяна зізналася, що поки не може сказати точно, у скільки обійшлася її дитяча колекція.

"Я сама в шоці, тому що дитячий одяг дорожче ніж дорослий. Там стільки всього йде, цей оксамит...Але поки я не можу сказати, у скільки обійшлася колекція. Коли вона вийде, тоді й скажу", - зазначила дівчина.

Крім того, дружина Алієва розповіла про свій внесок у створення колекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Алієва народився син

"Я говорю ідею, я показую те, що мені треба. Більше як креативний директор. Тому що я не розумію, як це шити. Я іноді стою над головою: "Мені треба ця рюшечка, мені треба!". Вона каже: "Ну не можна, Тань, не можна". Я звичайно їх доконую до того, щоб це було, як я хочу. Моя ідея, натхнення, а все інше роблять інші", - підкреслила Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Алієв жодної копійки не давав дружині на бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі