понеділок, 07 квітня 2014 12:33

Алан Бадоєв розповів, як викупив батька з чеченського полону

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Кліпмейкер Алан Бадоєв у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів, як 10 років тому визволяв батька з чеченську полону.

"Тоді багатьох у Чечні крали, це були проросійські люди. Ми жили в Україні, просто батько поїхав до своєї матері у Беслан і його взяли у заручники, тому що пістолет приставили до голови його матері, моєї бабусі і він авжеж сів у машину, а далі ми просто все продали, щоб повернути його. Hа той час це було близько 150 тисяч доларів. Інших варіантів не було, адже у Чечні багато продавали людей далі на нирки, на печінку", - розповів режисер.

Не дивлячись на те що між Україною та Росією конфлікт і багато зірок залишились без роботи, Алан Бадоєв запевняє, що його графік сповнений різних проектів, які замовляють російський клієнти кліпмейкера.

"Вони продовжують знімати, вони продовжують стояти у черзі на проекти. На зйомці в мене питали у Росії, чи не боїтесь, що у вас не буде роботи? Я відповів: ні, адже у вас не має професіоналів, вони всі з України", - сказав Алан Бадоєв.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв розповів, як викупив батька з чеченського полону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі