четвер, 10 листопада 2022 15:22

Акторка "Жіночого кварталу" відверто поділилася про кризу в шлюбі
5

Виконавиця й акторка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розповіла про непростий період у стосунках з чоловіком Романом Дудою
Фото: instagram.com/kekeliavera
Виконавиця й акторка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розповіла про непростий період у стосунках з чоловіком Романом Дудою
Пара має сина Івана
У серпні Кекелія стала матір'ю вдруге
Кекелія зізналась, що подружжю на користь пішла відстань

Виконавиця й акторка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розповіла про непростий період у стосунках з чоловіком Романом Дудою.

Вона зізналася, що у грудні 2021 року, коли дізналася про вагітність, у пари почалася криза. Дуда хотів, аби дружина із сином поїхали за кордон, адже вважав, що почнеться повномасштабна війна. Віра ж у це не вірила. Про це поділилася артистка у програмі ЖВЛ.

Через це між закоханими почалися серйозні сварки та непорозуміння. Уже дійшло до того, що подружжя думало подавати документи на розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина колишнього "холостяка" поділилася, як вони пережили кризу в стосунках

"У нас були скандали величезні просто, ми уже вирішували: все, будемо розлучатися. Якийсь момент був і ми такі: ну, отже, виходу немає – розлучення. Вже така крапка була, що ані я, ані він не знали, що з цим робити. Ви як впираєтеся одне в одного і ніби як не чуєте. І ти ніби хочеш почути, але не вдається", – поділилася Кекелія.

Вона зізналась, що їхнім стосункам на користь пішла відстань. Акторка із сином поїхала до Грузії, Роман залишився в Україні.

"Коли ми вже з Іваном поїхали до Грузії, я думаю, що нам ця відстань допомогла. Рома лишився один, без нас. Йому також було нелегко, коли ти в Києві сам, тут летить, тут гримить. Ти багато чого переоцінюєш. Я також відчула, що мені не вистачає Роми. Я собі чітко відповіла на запитання, що мені краще з чоловіком. Коли ми разом, я відчуваю силу більше, я відчуваю наше розширення, я потребую цього. І точнісінько так Рома", – додала співачка.

Кекелія поділилася, в якій країні народжувала. 8 серпня зірка "Жіночого кварталу" вдруге стала матір'ю.

Кекелія вирішила народжувати сина в столиці Грузії – Тбілісі. Зазначила, що вирішила це спонтанно. В Україні було небезпечно через війну. До того ж, батько акторки грузин. Тому вирішила народжувати на батьківщині тата.

Зараз ви читаєте новину «Акторка "Жіночого кварталу" відверто поділилася про кризу в шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі