понеділок, 03 липня 2023 09:44

"Я розчарований" – продюсер Ясинський "злив" розмови з Винником

"Я розчарований" – продюсер Ясинський "злив" розмови з Винником
Продюсер Ясинський заявив, що Винник знаходиться у іншій реальності. Фото: КРП

Продюсер Михайло Ясинський заявив, що двічі спілкувався з Олегом Винником після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Ясинський розповів, що під час першої розмови, Винник питав, що йому робити як артисту в нових умовах. За словами продюсера, у співака були якісь плани і наміри. Про це розповів у інтерв'ю Славі Дьоміну.

Під час другої розмови, яка відбулася влітку, Ясинський зрозумів, що музикант перебуває в іншій реальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник вперше назвав ім'я коханої і заговорив про сина

"Вже було відчуття, що він не розуміє що відбувається. Так відбувається з багатьма людьми, які перебувають за кордоном. Вони не відчувають Україну. Там все по-іншому сприймаєш. Дивлячись на його інтерв'ю, у мене враження, що у нього своє життя. І мені цікаво, що відбуватиметься з ним завтра", – сказав.

Ясинський заявив, що інтерв'ю Винника було вигідне і йому самому, і журналістці Вікторії Курочці.

"Я його не засуджую. Я розумію психологію артиста. Він міг злякатися, міг захворіти, але він повинен був сказати про це. Зараз я бачу людину, яка нічого не розуміє. Я розчарований. І якщо таке відчуття є в українців, то питання: чи прийдуть вони на його концерт?" – розповів продюсер.

Винник вперше розсекретив, хто у нього забрав доступ до усіх його соцмереж. За його словами, усі паролі до них змінив експродюсер співака Олександр Горбенко, який оголосив про завершення співпраці з артистом у квітні цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Я розчарований" – продюсер Ясинський "злив" розмови з Винником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі