понеділок, 19 липня 2021 10:34

"Я не приймала власне тіло": як знаменитості ставляться до бодіпозитиву
7

Невістка третього президента Віктора Ющенка, Олена Ющенко поділилася з підписниками в Instagram своїми міркуваннями щодо бодіпозитиву. При цьому жінка опублікувала світлину, на якій позує в бікіні.

Автор: Instagram.com/olena_yushchenko
  Олена Ющенко вважає бодіпозитив обманом
Олена Ющенко вважає бодіпозитив обманом

"Не можу сказати, що я проти людей із зайвою вагою, але я проти цієї дивної хвилі бодіпозитиву. Ви нам що хочете вже прищеплювати, що ожиріння - це норма? Ні, це не норма. По-перше, це наслідки для організму, по-друге, ніхто із зайвою вагою не відчуватиме себе легко і комфортно, і не треба обманювати людей", - написала Олена.

Дружина Андрія Ющенка вважає, що бодіпозитив - це обман.

"Набряклість, задишка і лінь - ось що отримаєте від свого бодіпозитиву. А ось від занять спортом і відмови хоча б іноді від цукру і шкідливих продуктів ви отримаєте користь і для душі, і для вашого прекрасного тіла", - додала Ющенко.

Як інші знаменитості ставляться до бодіпозитиву і як приймають власне тіло, читайте в матеріалі Gazeta.ua.

Фронтвумен гурту Kazka Олександра Зарицька зізнавалася, що її шлях до бодіпозитиву був непростим, але зараз вона може відкрито говорити на тему ваги й не соромиться демонструвати пишні форми.

"Я довго ненавиділа те, що бачила в дзеркалі. Ненавиділа аж доти, доки не зрозуміла — іншою я ніколи не стану. Тож в мене є вибір — сидіти на жорстких дієтах все життя, рахувати калорії в судомах від страху переважити денну норму або зрозуміти, що я така, як я є, і намагатися вдосконалити свої форми", - поділилася Олександра.

Виконавиця вже стала прикладом для багатьох дівчат, як любити себе.

Автор: Instagram.com/kazka.band
  Фронтвумен гурту Kazka  Олександра Зарицька  зізнавалася, що її шлях до бодіпозитиву був непростим
Фронтвумен гурту Kazka Олександра Зарицька зізнавалася, що її шлях до бодіпозитиву був непростим

Співачка Настя Каменських не завжди приймала власне тіло. Відчувала тиск суспільства, коли "не вписувалась" у параметри інших. Тепер Каменських вважає, що комплекси не дають багатьом жінкам стати щасливими.

"Що стосується бодіпозитиву, то я не можу сказати, що не приймала тіла людей, які мене оточують. Я не приймала власне тіло. І найчастіше відчувала тиск суспільства, та й зараз він є. Тому я прекрасно розумію, як дівчата почуваються, коли "не вписуються" в параметри інших", - сказала виконавиця.

Настя не приховує, що схильна до повноти, але працює над власним тілом. Інших жінок Каменських закликає розвиватися і водночас приймати себе.

Автор: instagram.com/kamenskux
  Співачка Настя Каменських не приховує, що схильна до повноти, але працює над власним тілом
Співачка Настя Каменських не приховує, що схильна до повноти, але працює над власним тілом

Пишнотіла хіп-хоп виконавиця Lizzo пропагує бодіпозитив. Проте цієї зими американська зірка взялася за очищення організму. Співачка наголосила, що не збиралася худнути, а прагнула покращити стан здоров'я.

Автор: instagram.com/lizzobeeating
  Хіп-хоп виконавиця Lizzo пропагує бодіпозитив
Хіп-хоп виконавиця Lizzo пропагує бодіпозитив

Американська plus size модель Ешлі Ґрем не соромиться демонструвати оголену пишну фігуру. Модель часто показує недосконалості на тілі й зауважує, що цього не потрібно соромитись.

Автор: instagram.com/ashleygraham
  Модель Ешлі Грем не соромиться демонструвати пишну фігуру
Модель Ешлі Грем не соромиться демонструвати пишну фігуру

Реп-виконавиця Alyona Alyona, справжнє ім'я якої Альона Савраненко, доводить, що любити себе можна з будь-якими формами. Останнім часом вона дивує екстравагантними пародіями на зірок в Instagram і до своєї ваги ставиться з гумором. Водночас артистка займається спортом і надихає на це шанувальників.

Автор: instagram.com/alyona.alyona.official
  Реп-виконавиця Alyona Alyona доводить, що любити себе можна з будь-якими формами
Реп-виконавиця Alyona Alyona доводить, що любити себе можна з будь-якими формами

Телеведуча Регіна Тодоренко зізналася, що довго йшла до прийняття власного тіла. Вона страждає на вітиліго, через що соромилася себе і не хотіла показуватись в купальнику.

Автор: Instagram.com/reginatodorenko
  Телеведуча Регіна Тодоренко завдяки бодіпозитиву почала приймати власне тіло
Телеведуча Регіна Тодоренко завдяки бодіпозитиву почала приймати власне тіло

"Колись соромилася свого тіла через скромні груди, пігментацію на тілі, неправильний прикус. Особливо в програмах "Орел и решка" виходи в купальнику були для мене нестерпними. Я виглядала погано, зовсім не за стандартами загальноприйнятої вроди - мені так здавалося", - пригадала Регіна в Instagram.

Рух бодіпозитиву підштовхнув Регіну на любов до себе. Для ведучої це не тільки прийняття себе такою як є, але й догляд за тілом, піклування, вживання корисної їжі та духовний розвиток.

"Коли в голові порядок, тіло здорове і геть не потребує оцінки та порівняння з загальноприйнятими стандартами", - зазначила Тодоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ешлі Ґрем приголомшила новиною про другу вагітність

Якщо перед сном використовувати світлодіодні лампи та електронні гаджети, це може завадити схудненню. Під час експерименту на 10 чоловіків впливали світловипромінювальні, органічні або тьмяні діоди. Їх вмикали за 4 год. до сну, за словами науковців. І ці люди менше спалювали жир уночі.

Зараз ви читаєте новину «"Я не приймала власне тіло": як знаменитості ставляться до бодіпозитиву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі