четвер, 11 листопада 2010 14:13

6-річний син Анджеліни Джолі готує краще за маму (ФОТО)

Актриса Анджеліна Джолі в інтерв'ю журналу Vogue зізналася, що думка її сина Пакса Тьєна важлива для неї.

В основному актриса говорила про особистий і побутовий аспект свого життя, у меншій мірі торкаючись творчості.

Так, вона стверджує, що її шестирічний син Пакс краще за маму готує їжу. Няні розмовляють з ним вьєтнамською, а з Меддоксом камбоджійською. Думка цієї старшої прийомної дитини для Анджеліни дуже важлива. Коли він дивиться, як вона намагається приготувати сніданок, він іноді вимовляє: "Хороша робота!".

"І цього досить, щоб відчути упевненість в собі", - зізналася актриса.

Окрім Джолі, Бреда Пітта і шістьох дітей в будинку живе ще бульдог на кличку Жак. А ось пташок немає. Одного разу дочка Шайло принесла мертву пташку і захотіла залишити її в будинку в якості домашнього улюбленця. Але мама не дозволила і порадила придбати опудало у таксидерміста.

Анджеліна і Бред стараються якомога рідше залишати дітей вдома під опікою няньок. Хтось з батьків по можливості повинен бути вдома.

Найбільше Анджеліні Джолі і Бреду Пітту докучають папараці, без яких не можна зробити і кроку.

Пітта Анджеліна вважає "найкрасивішим і найсексуальнішим чоловіком в світі". Найвищий прилив почуттів вона відчуває, коли бачить цивільного чоловіка в оточенні дітей.

В той же час актриса відверто розповіла про те, як використовувала жіночі чари, щоб спокусити Джоні Деппа під час роботи над фільмом "Турист" (заради достовірності матеріалу).

Культура.ВРН

Зараз ви читаєте новину «6-річний син Анджеліни Джолі готує краще за маму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі