четвер, 07 березня 2019 22:46

52-річна Сальма Хайєк прикрасила обкладинку модного глянцю
3

Сальма Хайєк з'явилась на обкладинці глянцевого видання Town&Country
Фото: Victor Demarchelier
Сальма Хайєк з'явилась на обкладинці глянцевого видання Town&Country
Сальма Хайєк з'явилась на обкладинці глянцевого видання Town&Country

Мексиканська акторка 52-річна Сальма Хайєк з'явилась на обкладинці глянцевого видання Town&Country. У відвертому інтерв'ю вона розповіла про особисте життя, пластичні операції і расизм.

Цієї весни акторка та її чоловік, 56-річний бізнесмен Франсуа-Анрі Піно, святкують десяту річницю шлюбу. Знаменитість зізналась, що деякі люди проявляли відвертий расизм по відношенню до їхнього шлюбу.

"Він найкращий чоловік у світі. Поруч з ним я стаю такою, якою є насправді. Він не намагається загнати мене в рамки, якось обмежити. Не хочу розповідати вам, як ми познайомилися. Це дуже романтична і дивовижна історія, але вона належить тільки мені. Не хочу вульгаризувати її, щоб зробити себе цікавою комусь", – сказала Сальма Хайєк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 зірок, які наважилися вийти заміж після 45 років

Разом з чоловіком Хайєк виховує 11-річну доньку Валентину Палому.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Я думаю, що я найкраща мати, тому що народила дитину пізно. При цьому я дійсно втомлююся, не буду брехати. Зараз Валентина підліток, дуже творчий, розумний, смішний і норовливий підліток", – поділилася акторка.

Журналісти також звернули увагу на те, що Сальма виглядає набагато молодшою за свій вік. Тож поцікавились, чи робила вона пластичні операції.

"Я не робила нічого подібного", - заперечила зірка.

Американська зірка Кортні Кардашьян опублікувала знімок, на якому вона повністю без одягу. На фото Кортні сидить на стільниці у ванній кімнаті, поклавши ногу на ногу. На дівчині немає одягу, тільки на голові намотано рушник.

Зараз ви читаєте новину «52-річна Сальма Хайєк прикрасила обкладинку модного глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі