середа, 02 травня 2018 16:56

52-річна Елізабет Херлі у відвертому купальнику змусила сина червоніти
30

Фото: Соціальні мережі

Акторка Елізабет Херлі знову змусила червоніти свого сина Деміена, запостивши чергове відверте фото.

Цього разу красуня позувала у червоному купальнику, демонструючи розкішне тіло на пляжі.

Раніше вже з'являлася інформація про те, що друзі кепкують з Деміена через сексуальні фото його матусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель року показала досконале тіло у пікантному бікіні

52-річна Елізабет Херлі не переймається цим фактом і постить світлини у бікіні, прозорому одязі, та при нагоді і сама робить фото із сином у відвертому образі.

"Деміен червоніє перед друзями, - розповідає джерело з оточення зірки, - він у тому віці, коли все, що робить його мати - принизливо і він не розуміє, чому вона не прикриється більше. Ліз пишається своїм виглядом і говорить, що нічого соромного в цьому немає, якщо жінка в її віці почувається сексуально".

Джерело запевняє, що Елізабет Херлі жартує, що одягатиметься, як черниця на зустрічах з батьками його друзів, якщо він не перестане плакатися.

Раніше Херлі сама розповідала, що коли їздить на курорти, просить сина робити фото, на яких позує у бікіні.

"Я прошу Деміена робити фото, але є друзі, яких я змушую робити теж. Коли ми разом з сином на відпочинку, він фотографує мене, у нього гарно виходить, він вивчає фотографію, це дивовижно", - говорить акторка та дизайнерка купальників, в яких на фото часто позує.

Зараз ви читаєте новину «52-річна Елізабет Херлі у відвертому купальнику змусила сина червоніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі