субота, 31 грудня 2011 12:00

5 зіркових пар розпалось цього року
5

Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова
Микола Тищенко та Ірина Журавська
Олександр Пономарьов з дружиною Вікторією
Леонід Черновецький з Аліною Айвазовою
Володимир Горянський з дружиною Ларисою

2011-го року українців розлучилося в п'ять разів менше, ніж одружилося - 39 тисяч 89 пар.

Кількість розлучень за три квартали 2011 року не становить і половини розлучень за весь 2010 рік. Тоді ця цифра становила 88 тисяч 337 пар. У кожному п'ятому випадку шлюб розпадається через проблеми з алкоголем у чоловіків. У західних регіонах частіше одружуються й рідше розлучаються. Найчастіше розлучаються пари, які прожили у шлюбі менше трьох років, або більше 15. За кількістю розлучень Україна займає друге місце в Європі після Росії. Тенденція змінюється на краще.

"Амортизатором" виступає те, що перед узаконенням стосунків, молодь живе в цивільному шлюбі", - розповіла співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень Людмила Слюсар.

Протягом року і одружитися, і розлучитися встигли учасник "Х-фактору" Олександр Кривошапко та хореограф Тетяна Денисова. Прожили в шлюбі півроку. Свої романтичні стосунки відкрито демонстрували на публіці, Олександр зізнавався в коханні Тетяні у прямому ефірі шоу. Пара збиралася обвінчатися й найближчим часом народити дитину. Зробили татуювання з датами народження одне одного.

"Незважаючи на останні події, Таня - важлива людина у моєму житті. Тому тату залишиться у мене назавжди. З поваги до почуттів, які я з нею пізнав. Сумую за радісним моментами наших стосунків, а ще дужче за жінкою, з якою одружився. Почуття нікуди не ділися, просто занадто багато перешкод між нами. Ці стосунки мене погублять, в могилу заведуть", - розповів Олександр Кривошапко.

Через місяць після розлучення з "Міс Україною-2008" Іриною Журавською ресторатор 39-річний Микола Тищенко почав з'являтися у компанії своєї співведучої по телешоу "Майстер шеф" росіянки 34-річної Анфіси Чехової.

"Ну як в неї можна не закохатися! Вона просто чарівна. Будь-який чоловік мріє, щоб її серце належало йому. Гуляли з нею містом, показував їй гарні місця Києва. Що про це думає Ірина, не знаю. Ми не спілкуємося", - Тищенко не заперечує свої стосунки з Чеховою.

Заради коханого Журавська покинула оплачене своїм хрещеним батьком, заступником голови Київської міської адміністрації Віталієм Журавським навчання у Лос-Анджелеській акторській школі.

16 тисяч гривень на місяць виділяє співак 38-річний Олександр Пономарьов своїй колишній дружині Вікторії на виховання їхнього 4-річного сина Олександра. Процес розлучення триває півроку. Вікторія хоче, щоб замість двох днів на тиждень співак спілкувався із сином 12 годин, й тільки у присутності няні.

Після розриву з Пономарьовим у Вікторії викрали червоний "Porsche Cayenne", який їй декілька років тому подарували батьки. Вона натякала, що до викрадення може бути причетний колишній чоловік. На час викрадення автівки Пономарьов відпочивав за кордоном.

$372,5 мільйонів має отримати 56-річна Аліна Айвазова після розлучення з мером Києва Леонідом Черновецьким. Це половина від його офіційних статків. Причиною їхнього розлучення стала зрада Черновецького з Оленою Савчук, донькою пастора "Посольства Божого" Софії Жукотанської.

Після 9 років подружнього життя актор Володимир Горянський розлучився зі своєю дружиною Ларисою. До одруження пара ще 4 роки зустрічалася. Лариса молодша за Горянського на 15 років. Мають 7-річну доньку Машу. Свою квартиру в Києві та заміський будинок Горянський лишив їй.

Зараз ви читаєте новину «5 зіркових пар розпалось цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі