понеділок, 21 травня 2018 19:26

2Cellos зіграють гімн Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві

2Cellos зіграють гімн Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві
2Cellos презентують у Києві концерт

А 27 травня всесвітньо відомі віолончелісти 2Cellos дадуть концерт у Палаці "Україна".

Всесвітньо відомий хорватський дует віолончелістів 2Cellos виконає гімн Ліги Чемпіонів УЄФА. Він традиційно прозвучить в момент, коли гравці "Реала" і "Ліверпуля" вишикуються на поле перед початком матчу. Свою інструментальну версію композиції учасники дуету Лука Шуліч і Степан Хаусер представлять перед початком фінального матчу на НСК "Олімпійський" 26 травня в Києві.

Лука і Степан були суперниками з дитинства - часто перетиналися на всіляких музичних конкурсах. Обидва закінчили музичні вищі навчальні заклади в Великобританії, і всі пророкували їм шлях видатних класичних музикантів. Але хлопці несподівано для всіх об'єдналися в дует, блискуче реалізували свої таланти в інших стилях музики і буквально за кілька років досягли світової популярності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яка популярна співачка виступить на фіналі Ліги чемпіонів

Прокинутися знаменитими їм допоміг ролик в YouTube: вони записали кліп на кавер-версію Smooth Criminal Майкла Джексона і виклали відео на свій канал. Через пару тижнів, ролик набрав понад 3 мільйони переглядів. А відео на хіт AC / DC - Thunderstruck, на даний момент вже побачило 117 мільйонів користувачів.

Днями 2Cellos записали нове "спортивне" відео - кавер-версію на популярну серед уболівальників пісню Seven Nation Army групи The White Stripes.

З 2011 року музиканти випустили чотири альбоми на лейблі Sony Masterworks, приєдналися до світового турне Елтона Джона, грали на таких відомих майданчиках, як "Альберт-хол" в Лондоні, в Колізеї Риму і Верони. А 27 травня Лука і Степан вперше виступлять з сольним концертом в київському Палаці "Україна".

Зараз ви читаєте новину «2Cellos зіграють гімн Ліги Чемпіонів УЄФА в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі