вівторок, 08 квітня 2014 09:59

25-річну британську модель знайшли мертвою у власному будинку
9

Фото: Reuters

Британська модель, телеведуча, донька відомого рокера Боба Гелдофа, Пічес Гелдоф була знайдена мертвою в своєму будинку в графстві Кент.

Тіло 25-річної зірки було виявлено після того, як її сусіди звернулися в поліцію. Підставою для цього стала дивна поведінка собаки, яка гавкала протягом декількох годин.

Поліцейські після того, як відвідали місце події завили, що причина загибелі моделі в даний час невідома. Смерть Пічес була названа правоохоронцями "незрозумілою і раптової". Наразі причина смерті буде встановлюватися.

Нагадаємо, Пічес почала кар'єру в 15 років - вона вела колонку в журналі Elle. Потім вона писала статті для британських газет Telegraph і Guardian, а також вела програму "OMG! З Пічес Гелдоф " на каналі ITV2.

Батько загиблої Боб Гелдоф - лідер ірландської панк-рок-групи The Boomtown Rats - сказав, що новина про смерть його дочки викликала у нього велику біль.

"Пічес померла. Ми відчуваємо неймовірну біль. Вона була самою дикою, забавною, розумною, дотепною й божевільною з усіх нас. Дієслово "була" вбиває мене. Яке прекрасне дитя. Як можливо те, що ми більше не побачимо її? Як це можна пережити? ", - прокоментував трагедію в офіційній заяві Боб Гелдоф.

Заява підписана Бобом, його подругою Жанною, сестрами Пічес Фіфі і Пікс і зведеною сестрою Тайгер Гелдоф.

Нагадаємо, Пічес Гелдоф була одружена з музикантом Томасом Коеном. У пари двоє маленьких синів - Асталу виповниться два роки 21 квітня, а Федру - один рік 24 квітня.

"Моя улюблена дружина Пічес була обожнювана мною і нашими синами Асталом і Федром. І я буду ростити їх так, щоб мама була присутня в їхніх серцях завжди. Ми будемо любити її вічно", -сказал чоловік Пічес.

Цей шлюб став для Пічес другим: у 2009 році вона розлучилася з музикантом Максом Драмми через півроку після весілля.

Останним записом Пічес в Instagram 6 квітня стала власна фотографія в дитячому віці разом з матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «25-річну британську модель знайшли мертвою у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі