понеділок, 21 травня 2018 14:58

22-річна Аліна Гросу похизувалась пишним бюстом у бікіні
5

Аліна Гросу на відпочинку
Фото: Instagram
Аліна Гросу на відпочинку
Аліна Гросу на відпочинку
Аліна Гросу на відпочинку
Аліна Гросу на відпочинку

Співачка 22-річна Аліна Гросу поділилась відвертими фотографіями з відпочинку на своїй сторінці в Instagram. На світлинах зірка позує в басейні у чорному бікіні, яке підкреслює її пишний бюст.

"Людина дорвалась до води", - підписала одне з фото Гросу. Зараз вона відпочиває у Карпатах і готує нову композицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська співачка Аліна Гросу похвалилася успіхами в Росії

Багато користувачів відзначають, що співачка зробила багато операцій зі зміни зовнішності - підкоригувала обличчя, збільшила груди. Однак це не заважає її фото набирати не менше 10 тис. вподобань.

Автор: Instagram
  Аліна Гросу на відпочинку
Аліна Гросу на відпочинку

Нещодавно Аліна Гросу представила свою нову відеороботу на композицію "Ложь". Зйомки кліпу проходили в екстремальних умовах і драматичній обстановці. Для артистки це було випробуванням не тільки температурою в мінус 20, але і психологічним тиском від коханої людини, який не міг спокійно дивитися на Аліну в обіймах іншого чоловіка. На емоціях від побаченого він хотів розірвати заручини.

Сьогодні Аліна Гросу переважно працює і виступає в Росії. Кілька років тому поїхала туди будувати кар'єру. Активно спілкується з тамтешніми знаменитостями, яким заборонений в'їзд до України. Є підопічною продюсерського центру Григорія Лепса.

Зараз ви читаєте новину «22-річна Аліна Гросу похизувалась пишним бюстом у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі