четвер, 27 грудня 2012 16:57

13-річна дочка Варум і Агутіна робить мейк-ап і подобається хлопчикам

13-річна дочка Варум і Агутіна робить мейк-ап і подобається хлопчикам
Батьки бачать, що відбувається з їхньою дитиною, в YouTube

Дочка Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна Єлизавета не засмучується з приводу відсутності батьків на Новий рік. У цьому році зоряна пара також буде працювати на свято. Вони будуть виступати на корпоративі в Сочі. 13-річна дівчинка не святкує Новий рік разом із зірковими батьками, навіть коли вони прилітають в Маямі, де зараз живе Ліза. Про це Варум і Агутін розповіли Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Дочка буде рік жити на цей корпоратив. А потім, якось ми один Новий рік виступали в Маямі. Відзначили ми Новий рік під ялинкою. Рівно п'ять хвилин дочка з нами побула", - зізнався співак.

"Потім сказала: "Мені пора". Зібрала свою велику компанію рокерів і уматала до друзів", - додала Варум.

Між тим Агутін розповів про зустріч своїх дочок: Лізи і 15-річної Поліни від балерини Марії Воробйової. За словами співака, дівчатка не захотіли йти в Діснейленд, як планувалося, і вирішили відвідати Лувр.

"Заради пристойності ми ходили поруч з Лувром на атракціон. На всьому покаталися, покружляли на чому могли. Я був здивований, що з ними відверто заграють працівники чоловічої статі цього парку", - зізнався Агутін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З віком до всього починаєш ставитися спокійніше" — Варум пробачила Агутіну зраду

Батьків бентежить, що їхня спільна дочка Ліза надто рано стає дорослою, проте, за їхніми словами, зробити нічого вони не можуть.

"Без мейк-апу Ліза не виходить з дому вже в 11 років. І заборонити їй це робити неможливо. Ми не можемо простежити, а бабуся з дідусем ставляться до цього лояльно і з пієтетом. Тож ми все, що відбувається з нашою дитиною, бачимо в YouTube і періодично жахаємося", - зазначила Варум.

"Тут можна тільки підтримувати. Забороняти, кричати "щоб я тебе з хлопчиками не бачив" я не можу, це нерозумно. Але головне, що в Парижі дівчатка мої зустрілися, подружилися. Папа просто щасливий, на сьомому небі", - підкреслив Агутін.

Зараз ви читаєте новину «13-річна дочка Варум і Агутіна робить мейк-ап і подобається хлопчикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі