середа, 01 листопада 2023 09:03

10-річна донька Кардаш'ян і Веста в недитячому образі знялась для глянцю
6

Донька Кардаш'ян і Веста знялась для глянцю
Фото: instagram.com/kimkardashian
Донька Кардаш'ян і Веста знялась для глянцю
Донька Кардаш'ян і Веста знялась для глянцю
Донька Кардаш'ян і Веста знялась для глянцю
Донька Кардаш'ян і Веста знялась для глянцю

Донька американської теледіви Кім Кардашян та репера Каньє Веста, 10-річна Норт знялась для глянцю i-D.

Перед камерою дівчинка постала в джинсах і светрі оверсайз. Крім цього позувала в футболці та світшоті. Образ доповнила короною, пірсингами, бейсболкою і навіть манікюром.

Кардаш'ян і Вест почали зустрічатися у квітні 2012. У грудні того ж року оголосили про вагітність. 15 червня 2013 року Кардаш'ян народила Норт, у лікарні Лос-Анджелеса за п'ять тижнів раніше строку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Полякової показала результат лікування прищів: фото до та після

21 жовтня 2013 на 33-й день народження Кардаш'ян пара заручилась, на орендованому стадіоні AT&T Park у Сан-Франциско. У 2014-му одружилися Флоренції, Італії. У травні 2015 року Кім оголосила, що вдруге вагітна. 5 грудня народила сина Сейнта.

15 січня 2018 народила дочку Чикаго, 9 травня 2019 року - сина Псалома. У квітні 2021 року пара розлучилася через "непримиренні розбіжності". Зараз зіркові батьки підтримують товариські стосунки.

Донька акторів Венсана Касселя та Моніки Белуччі 19-річна Дева почала зустрічатися з італійським актором та моделлю 24-річним Саулом Нанні. У своєму Instagram вона опублікувала романтичні кадри з хлопцем.

Зараз ви читаєте новину «10-річна донька Кардаш'ян і Веста в недитячому образі знялась для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі