пʼятниця, 10 жовтня 2014 15:16

Виглядати молодшою в 30 допоможе довге волосся, а після 40-ка - виразний макіяж очей

Виглядати молодшою в 30 допоможе довге волосся, а після 40-ка - виразний макіяж очей

Згідно з дослідженням лише третина опитаних жінок не турбується про свій вік і не соромляться зовнішніх ознак старіння. Інші дві третіх починають з роками переживати, помічаючи в дзеркалі своє неминуче в'янення.

Звичайно, щоб виглядати молодше своїх років, не треба намагатися дуже старанно приховати свій вік. Необхідно тверезо підходити до питання, адже зріла жінка в міні спідниці виглядає безглуздо. Але запозичити деякі ідеї макіяжу, зачіски і стилю у молоді, адаптуючи їх під себе, буде не зайвим.

Існують універсальні правила для будь-якого віку, дотримуючись яких ви будете виглядати не тільки добре, але й молодше своїх років.

Контролюйте свою вагу. Красива, струнка фігура завжди молодить. Правильне харчування і регулярний спорт допоможуть зберегти ідеальну фігуру на все життя.

Особливу увагу приділяйте догляду за руками, шиєю, областю навколо очей і мочками вух. Саме ці ділянки тіла першими піддаються процесу старіння і видають вік. Тому слід вже з 20 років ретельно піклуватися про них - використовувати спеціальні косметичні засоби (креми, сироватки, маски) і салонні процедури.

Доглядайте за волоссям. Волосся - візитна картка жінки. Воно повинно бути здоровим, блискучим, доглянутим. Якщо ви фарбуєте, слідкуйте за своєчасним фарбуванням.

Ведіть здоровий спосіб життя. Вживання великої кількості рідини, багато свіжих овочів і фруктів у раціоні, повноцінний сон допоможуть уповільнити процес старіння зсередини, а це, в свою чергу, позитивно позначиться на вашій зовнішності.

Як виглядати молодше після 20 років

Насправді, в 20 років практично ніхто не замислюється про те, як виглядати молодше. У цьому віці людина і так молода і свіжа. Тим не менше, бувають випадки, коли дівчині 20 з хвостиком, а виглядає вона практично на 30. "Омолодитися" в цьому віці можна, якщо:

- Підстригти чубчик. Чубчик завжди робить людину молодшою.

- Використовувати мінімум макіяжу. Шар "штукатурки" завжди старить жінку. Це стосується будь-якого віку. І якщо дамі за 40-ок макіяж необхідний, то у 20 років його слід використовувати по мінімуму.

- Відмовитися від засмаги. Засмагла шкіра в будь-якому віці додає пару зайвих років. До того ж занадто довго перебувати на сонці не можна, можуть з'явитися пігментні плями, шкіра высушится, і почнуть з'являтися зморшки.

Як виглядати молодше після 30 років

Щоб у 30 років вас все ще брали за підлітка і називали вашу дочку вашою сестрою, слід:

- Носити довге волосся. 30-річний вік - час, коли довге волосся не тільки прикрашає, але і молодить.

- Робити природний макіяж. В макіяжі варто відмовитися від насичених темних відтінків. Наприклад, помаду краще замінити на блиск для губ природного відтінку, а тіні вибирати світлих тонів.

Як виглядати молодше після 40/50/60 років

- Підстригти волосся і при необхідності чубчик. Після 40-ка довге волосся (якщо ви не Дженніфер Лопес, звичайно) виглядає безглуздо. А коротка стрижка, навпаки, освіжить і омолодить ваш образ. Якщо у вас з'явилися зморшки на лобі, їх приховає чубчик.

- Фарбувати волосся в більш світлий відтінок. Щодо кольору волосся, існує золоте правило - чим старша жінка, тим світліше повинен бути відтінок її волосся. Це дійсно працює.

- Робити makeup. В макіяжі обов'язково фарбуйте очі, роблячи їх більш виразними. Це не означає, що ви кожен день повинні ходити з smoky-eyes, буде достатньо акуратної чорної стрілки, нейтрального відтінку тіней і туші для вій. В макіяжі не використовуйте тіні, рум'яна і інші розсипчасті декоративні засоби з шиммером і блискітками, віддавайте перевагу матовим текстурам. Легкі, пастельні відтінки помади, тіней і пудри додадуть вашому образу свіжості і юності.

Зараз ви читаєте новину «Виглядати молодшою в 30 допоможе довге волосся, а після 40-ка - виразний макіяж очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі