понеділок, 27 листопада 2017 13:16

За вщент згорілий Ferrari заплатили майже $ 40 тисяч

На інтернет-аукціоні Copart анонімний покупець заплатив майже 40 тис. за рештки згорілого автомобіля Ferrari 512 BB 1983-го року випуску.

Інформацію про те, чому саме згорів автомобіль — на сторінках аукціону ніхто не повідомляє. Проте з фотографій видно, що пожежа почалася у моторній частині або в салоні, пише 24tv.ua. Експерти зазначають, що авто навряд чи можна буде реставрувати, двигну і трансмісія вигоріли, а від салону залишилася тільки обгорілі метал і пластмаса. Тому не зрозуміло, навіщо анонімному покупцю обгоріла купа брухту.

Автор: carscoops.com
  За авто віддали $ 39750
За авто віддали $ 39750
Автор: carscoops.com
  За авто віддали $ 39,750
За авто віддали $ 39,750
Автор: carscoops.com
  Салон повністю вигорів
Салон повністю вигорів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrari, як у Алена Делона, продадуть за $14 млн

На аукціон RM Sotheby's виставили колекційне видання The Official Ferrari Opus. Версія книги - Diamante коштує $125 тис. Відрізняється червоним шкіряним переплетінням з емблемою марки і інкрустацією діамантами. Таких створили всього 200 екземплярів. Книгу продають у коробці з вуглецевого волокна, на якій є автографи знаменитостей: Фернандо Алонсо, Феліпе Маса і Лука ді Монтедземоло, пише Автоцентр. Також у комплекті йдуть білі рукавички для того, щоб гортати сторінки.

Зараз ви читаєте новину «За вщент згорілий Ferrari заплатили майже $ 40 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі