вівторок, 19 квітня 2011 11:45

Volkswagen показав оновленого "Жука" потужністю 200 к.с.
14

Нове покоління знаменитого "Жука", Volkswagen Beetle отримає новий дизайн.

Від попереднього покоління "Жук" 2012 модельного року буде відрізнятися зміненим дахом (форма стане більш "плоскою") і новою "кормою". Крім того, новий Beetle злегка збільшиться в розмірах - стане на 8,4 см ширше і 15,2 см довшим за попередника. Проте на 1,2 см нижче.

Всередині машини трохи змінився інтер'єр. Розробники нового покоління зробили його більш сучасним, практичним, з легко ідентифікованими приладами. Покупцям будуть доступні три комплектації - Beetle, Design і Sport, які будуть відрізнятися не тільки в деталях, але і списками опцій. Базова комплектація включає ESP і шість подушок безпеки.

Серед моторів, пропонованих для нового покоління моделі, - 2-літровий бензиновий TFSI потужністю 200 к.с. і "дизель" аналогічного об'єму, які з'являться як в Європі, так і в Північній Америці. Для США компанія вирішила запропонувати і більш потужну версію "Жука", оснащену 2,5-літровим мотором потужністю 170 к.с. Німецький автовиробник планує і кілька спецверсій "Жука", які залучать більше молодіжну аудиторію, яка віддає перевагу спортивним машинам.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав оновленого "Жука" потужністю 200 к.с.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі