вівторок, 02 лютого 2016 13:13

У Львові з'явилась служба, яка незаконно реєструє авто з ЄС

У Львові створили "Транспортну реєстраційну службу", яка обіцяє громадянам реєстрацію авто без розмитнення.

"Транспортна реєстраційна служба" обіцяє реєстрацію автомобілів у "республіці Україна". Крім цього, "служба" представила власні номерні знаки, які подібні до українських.

Автор: facebook
 

"Згідно з Законом про місцеве самоврядування народ може самостійно керувати країною або утворювати відповідний орган, який буде уповноважений народом виконувати певні повноваження. Ось Львівська тереторіальна громада волевиявилась уповноважити першу в Україні "Транспортну реєстраційну службу"", - таке повідомлення зараз поширюють соцмережами. Щоправда, автори зробили кілька помилок, зокрема, в слові "територіальна".

Автор: facebook
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція може відбирати водійські посвідчення за небезпечні маневри на дорогах

Автомобілісти, які звернуться у "Транспортну реєстраційну службу", ризикують втратити свої машини.

"Виходить така ситуація, що автовласники, які зареєструють автомобілі у цій "службі", просто будуть їздити на незареєстрованих авто, можливо, авто будуть у розшуку або арештовані. Єдиний легальний спосіб реєстрації авто в Україні - реєстрація через МРЕВ", - розповів Gazeta.ua автоюрист Богдан Глядик.

Не виключено, що при перевірці діяльності "Транспортній реєстраційній службі" правоохоронці інкримінуватимуть шахрайство.

Нагадаємо, із січня Україна зменшила мито на легкові імпортні авто на 0,9%. Тепер воно становить 9,1%. Зменшення мита буде відбуватися щорічно

Зараз ви читаєте новину «У Львові з'явилась служба, яка незаконно реєструє авто з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі