понеділок, 15 грудня 2014 11:52

В Україні з'явився ще один броньовик власного виробництва Барс
3

Корпорація "Богдан" представила свій перший бронеавтомобіль "Барс".

Про це повідомляє AUTO-Consulting.

При створенні бронеавтомобіля "Богдан" прагнули отримати недорогий, але з гарним захистом броньовик, здатний виконувати завдання як в зоні АТО при патрулюванні доріг і населених пунктів, супроводі вантажів, охорони кордонів, так і в якості міліцейського спецтранспорту.

Перший примірник був у міліцейському виконанні.

"Богдан Барс" отримав імпортне повнопривідне шасі, дизельний двигун потужністю 160 к. с. і броньований захист від боєприпасів калібру 5,45 мм і 7,62 мм. Запас ходу на одній заправці - 600 км. Богдан Барс призначений для перевезення 6-8 чоловік у повному обмундируванні. У базовому виконанні "Барс" вже укомплектований кондиціонером, додатковим опалювачем Webasto, камерою заднього виду і кругового огляду, а також GPS-навігатором. Проектна вартість Богдан Барс - близько 1 мільйона гривень. Додатково броньовик можуть укомплектувати тепловізором, приладом нічного бачення, радіо захистом та фільтрувальної установкою циклон.

Бронеавтомобіль від "Богдан" - це вже третій броньовик легкого класу українського виробництва. Аналогічну за характеристиками модель КрАЗ Когуар поставляє Нацгвардії ХК "АвтоКрАЗ". Не так давно МВС схвалив і ще одну модель - бронеавтомобіль "Козак" і "Козак-2".

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився ще один броньовик власного виробництва Барс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі