вівторок, 04 червня 2019 11:46

В Україні з'явиться новий кросовер Hyundai

В Україні з'явиться новий кросовер Hyundai
Kona Hybrid Фото: Hyundai Motor

3 червня компанія Hyundai Motor представила кросовер Kona Hybrid, який незабаром з'явиться в Україні.

Гібридна модифікація компактного кросовера Kona стане третьою версією в сімействі моделі Kona. Машина вийде на ринок у серпні 2019-го.

Силова установка Kona Hybrid складається з бензинового 4-циліндрового двигуна об'ємом 1,6 л і потужністю 141 к.с. У парі з гібридною установкою працює 6-ступінчаста роботизована коробка передач DCT із 2 зчепленнями. Живленням забезпечує полімерна літій-іонна батарея ємністю 1,56 кВт/год. Максимальна швидкість - 160 км/год, до сотні автомобіль розганяється за 11,2 с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проблему розряджених електромобілів вирішено

Kona Hybrid оснастили системою ECO-Driving Assist . Вона допомагає економити паливо. Система аналізує дані навігаційної системи, інформацію про перехрестя, виїзди з шосе і заздалегідь попереджає, де необхідно знизити швидкість. Функція активується у режимі Eco. Працює за швидкості від 40 до 160 км/год.

2017-го на ринку з'явилася перша Kona з бензиновими та дизельними моторами. 2018-го Hyundai доповнила сімейство електричної модифікації, продажі якої стартували в Україні минулого місяця.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явиться новий кросовер Hyundai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі