середа, 28 жовтня 2015 15:22

Українська поліція поповнила свій автопарк новенькими "Рено"

Столична поліція, крім "Toyota Prius", їздитиме ще й на французьких автомобілях. Автопарк із цих машин уже формують у Києві. Фото із зображенням нових патрульних машин опублікував поліціант Олексій Савкін у твіттері.

На ньому близько 30 патрульних машин "Рено Дастер". Також він виклав зображення поліційних "Рено Доккер".

Французький позашляховик "Рено Дастер" у базовій комплектації коштує 320,8 тис. грн, має 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 105 кінських сил, 5-ступеневу механічну коробку передач і передній привід. Дорожчі версії — повнопривідні.

 Renault Dokker у базовій комплектації продають за 323 тис. грн. Автомобіль обладнано також 5-ступеневою механічною коробкою передач і 1,5-літровим двигуном на 85 кінських сил.

Як повідомляли раніше, нові "Рено" використовуватимуть дільничні, підрозділи охорони громадського порядку та інші. Усі машини, які закупили, спеціально обладнані для потреб правоохоронців.

Нагадаємо, 5 жовтня МВС замовило в ТОВ "Ніко Прайм Мегаполіс" автомобілі спеціалізованого призначення для потреб органів внутрішніх справ на загальну суму 122,52 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель". МВС придбало 192 автомобілі "Рено Доккер" та 104 автомобілі "Рено Дастер".

Зараз ви читаєте новину «Українська поліція поповнила свій автопарк новенькими "Рено"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі