пʼятниця, 26 квітня 2019 11:11

Українська чемпіонка світу стане обличчям нового проекту Mitsubishі
4

Нішино Кейсуке і Дар’я Білодід
Фото: Mitsubishi
Нішино Кейсуке і Дар’я Білодід
Дар’я Білодід
Дар’я Білодід - новий амбасадор Mitsubishi в Україн

18-річна чемпіонка світу із дзюдо Дар'я Білодід стане новим амбасадором бренду Mitsubishi в Україні.

25 квітня голова офіційного імпортера автомобілів Mitsubishi в Україні Нішино Кейсуке розповів про їхнього нового амбасадора.

"Коли я вперше запитав себе, хто може стати потенційним олімпійським чемпіоном 2020-го, одразу спала на думку Дар'я Білодід, - говорить генеральний директор компанії "Ем Ем Сі Україна" Нішино Кейсуке. — Тоді я ще не знав, що вона є надзвичайно популярною в Японії".

Ще одним важливим чинником стало те, що Дар'я — наймолодша чемпіонка світу за всю історію дзюдо.

"Дівчина пропагує цінності, які є дуже важливими для бренду - амбіційність, силу та впевнений рух уперед. Ми як японська інвестиційна компанія дуже зацікавлені в олімпійських іграх, які відбудуться у Токіо 2020-го. Попередні ігри, які проходили 1964-го, відіграли визначну роль для японської економіки", — каже він.

Основною спільною ініціативою в бренду і чемпіонки світу є соціальний проект про безпеку на дорозі. Проект "М'який шлях" повинен підвищити обізнаність водіїв щодо керування автомобілем. Завданням Дар'ї протягом співпраці буде безпечне водіння.

"У водія та дзюдоїста є дещо спільне — пояс. У дзюдо він показує рівень досягнень. В автомобілів — безпеку", - говорить Дар'я Білодід.

Крім цього, за підтримки Mitsubishi Motors Дар'я подарує одній спортивній школі дзюдо спортивну форму.

"В Україні є дуже багато шкіл, які навчають дзюдо. Проте, далеко не всі мають можливість купити спортивну форму для змагань", — додає Білодід.

Зараз дівчина — Посол доброї волі з питань туризму та культурних зв'язків між Японією та Україною.

Своїм першим автомобілем новий абмасадор Mitsubishi обрала кросовер цього бренду Eclipse Cross червоного кольору. Машину назвали "Червоний діамант".

З травня 2017-го українська поліція використовує гібридні позашляховики Mitsubishi Outlander. Першою партією доставили 365 автомобілів. Договір про закупівлю Нацполіція уклала 16 грудня 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Українська чемпіонка світу стане обличчям нового проекту Mitsubishі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі