вівторок, 10 квітня 2018 12:57

Українці від січня придбали авто на понад $500 млн

У першому кварталі 2018 року в Україні зареєстрували 19 тис. нових автомобілів на суму понад півмільярда доларів.

У Києві на 7 тис. автомобілів витратили понад $250 млн. Найменше купували нових автомобілів на Буковині - на 150 автомобілів витратили понад $4 млн.

За інформацією RST.ua, найдорожчі автомобілі купували кияни. Середня вартість авто в першому кварталі становила понад $34 тис. На цю суму вплинули березневі продажі в столиці. Минулого місяця кияни в середньому витрачали на новий автомобіль $36 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіям-новачкам більше не повертатимуть права

Автор: RST.ua
  У першому кварталі 2018 року в Україні зареєстрували 19 тис.  нових автомобілів на суму понад півмільярда доларів.
У першому кварталі 2018 року в Україні зареєстрували 19 тис. нових автомобілів на суму понад півмільярда доларів.

Найпопулярнішою маркою в Україні за 3 місяці 2018 року стала Toyota. Понад 2,5 тис. автомобілів цього бренду продали на суму $90 млн, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Також українці часто купували автомобілі Volkswagen і Renault.

Автор: RST.ua
  Середня вартість авто в першому кварталі становила понад  тис..
Середня вартість авто в першому кварталі становила понад тис..

Українці придбали й автомобілі класу "люкс": 11 машин Bentley, 10 Maserati та по одному авто Rolls Royce та Aston Martin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alfa Romeo готує 650-сильне купе Giulia

Серед моделей бестселером став Volkswagen Golf. За 3 місяці українці купили більше 1 тис. таких автомобілів. Також часто купували Audi A3 і кросовери Toyota RAV4.

Минулого року в Україні продали майже 80 тис. нових автомобілів, а сума покупок становила більше $2 млрд. Найбільша частка продаж була в Києві. Там за 12 місяців купили 30 тис. автомобілів на суму майже $1 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Українці від січня придбали авто на понад $500 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі