вівторок, 13 березня 2018 16:06

Українці почали купувати більше дорогих автомобілів

Минулого місяця українці купили майже 6 тис. нових автомобілів. Порівняно з лютим 2017 року, коли зареєстрували понад 4,5 тис. авто, продажі зросли на 23%.

За рік збільшилась і середня ціна автомобіля.

Сума покупок нових авто у лютому становила $170 млн без врахування вартості додаткового обладнання.

Найбільше автомобілів зареєстрували у Києві – понад 2 тис. автомобілів на суму $70 млн. У столиці минулого місяця середня вартість автомобіля перевищила $34 тис., повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Автор: rst
  Лідером є Одеса – середня ціна перевищує  тис.
Лідером є Одеса – середня ціна перевищує тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: McLaren анонсував найшвидший суперкар у своїй історії

Лідером є Одеса – середня ціна перевищує $35 тис. Для порівняння, у січні найвищу середню ціну зафіксували на Волині – майже $34 тис. Середня ціна серед усіх регіонів минулого місяця становила $30 тис, а у лютому 2017 року – всього $26 тис.

Найпопулярнішою маркою в Україні у січні була Toyota, а минулого місяця українці надавали перевагу німецьким авто Volkswagen, яких зареєстрували понад 800 машин на суму $23 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Серед моделей лідером став Volkswagen Golf. Таких авто продали більше як 400.

Автор: rst
  Серед моделей лідером став Volkswagen Golf.
Серед моделей лідером став Volkswagen Golf.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, що чекати власникам авто на єврономерах

У лютому року українці купували і преміальні авто. Зокрема, зареєстрували 47 машин Land Rover на суму $6 млн та 8 автомобілів марки Bentley на суму понад $2 млн.

У січні в Україні зареєстрували понад 6 500 нових автомобілів. Це на 2 тис. більше, ніж у січні 2017 року. Сума покупок нових авто тоді становила $190 млн.

Зараз ви читаєте новину «Українці почали купувати більше дорогих автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі