середа, 03 лютого 2016 18:17

У січні продажі нових авто піднялися майже на 20%

Для дилерів поточний рік почався із росту продажів нових автомобілів.

У січні в Україні реалізували 3047 нових автомобілів, що на 19,04% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Таким чином, авторинок почав рік з зростання продажів. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Плюсових показників на авторинку не бачили вже більше року, адже весь 2015-й пройшов з негативним результатом.

Зараз тенденція змінилася, - констатують в AUTO-Consulting. Притому, зростання продажів зафіксований майже у всіх основних операторів авторинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині на 200 відсотків виросли продажі елітних авто

У січні повернула собі лідерство Toyota, зайнявши майже 10% українського ринку. Nissan тепер на другій позиції, а ось на третє місце в січні вийшла Renault. Наростили продажі дилери VW, а Mazda прочто влаштувалася на 5-му місці.

Автор: autoconsulting.ua
 

Завдяки відновленню поставок, в січні посилив свою частку АвтоВАЗ, який не тільки повернувся у Топ-10 українського авторинку, але і посідає 6-е місце.

Німецький бренд BMW за січень зміг покращити свої продажі в 4 рази. А ось Hyundai втрачає позиції, не дивлячись навіть на вихід нового Tucson. За корейський бренд вже виступають і "сірі" дилери. які почали активно ввозити Solaris з Росії.

Зараз ви читаєте новину «У січні продажі нових авто піднялися майже на 20%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі