понеділок, 14 квітня 2014 15:40

У Раді пропонують на три місяці припинити імпорт автомобілів

У Раді пропонують на три місяці припинити імпорт автомобілів
Фото: segodnya.ua

У Верховній Раді України зареєстровано законопроект № 4686 від 11 квітня 2014 року "Проект Постанови про необхідність вжиття заходів для стабілізації курсу національної валюти" авторства Миколи Рудьковського. Текст законопроекту на даний момент на сайті ВР відсутній, так само як і інші супровідні документи, але, за інформацією генерального директора ВААІД Олега Назаренко, в ньому прописана норма про заборону імпорту в Україну автомобілів терміном на 3 місяці.

"Зокрема, законопроектом пропонується на строк до трьох місяців обмежити імпорт предметів розкоші: меблів, автомобілів, ювелірних виробів, інших товарів, які відносяться до категорії елітного споживання. Проблема тільки в тому, що автоімпортери вже і без пана Рудьковського практично призупинили автоімпорт (на різних складах стоять тисячі авто, раніше призначених для України; більше 2000 шт. тільки в Порт-оф-Таймі і тд)", - підкреслив Назаренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Зараз ви читаєте новину «У Раді пропонують на три місяці припинити імпорт автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі