середа, 19 березня 2014 16:13

У мережі з'явилося перше зображення серійного позашляховика Bentley

У мережі з'явилося перше зображення серійного позашляховика Bentley

Компанія Bentley розповсюдила перше зображення серійного позашляховика, чий вихід на ринок запланований на 2016 рік.

За словами керівника британської марки Вольфганга Шрайбера, це буде самий розкішний і потужний позашляховик на ринку, який своєю появою створить нову нішу в сегменті.

Товарна версія позашляховика буде істотно відрізнятися від концепту EXP 9 F трирічної давності.

Дизайнери змінили форму і розташування фар головного світла. При цьому радіаторна решітка залишилася практично без змін - були прибрані лише її додаткові секції.

Передбачається, що новинка розділить модульну платформу концерну Volkswagen з майбутніми поколіннями конструктивно схожих автомобілів Audi Q7, Porsche Cayenne і VW Touareg.

Збірка найбільшою моделі Bentley буде налагоджено на заводі "Фольксвагена" в словацькій Братиславі. Інвестиції у створення і випуск позашляховика в найближчі три роки складуть 800 мільйонів фунтів стерлінгів (1,3 мільярда доларів США).

Орієнтовна вартість позашляховика складе 190 тисяч доларів. У Bentley розраховують продавати як мінімум 3000 позашляховиків на рік.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилося перше зображення серійного позашляховика Bentley». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі