середа, 23 липня 2014 09:10

Тюнери розширили суперкар Ferrari F12 Berlinetta на 11 сантиметрів
7

Тюнінгове бюро ByDesign Motorsports доопрацювало суперкар Ferrari F12 Berlinetta. Для тюнінга власником автомобіля була обрана одна з найбільш унікальних програм тюнинг - пакет N-Largo від всесвітньо відомого ательє Novitec Rosso.

Італійському купе освіжили оздоблення екстер'єру та інтер'єру. Крім нових колірних схем були використані і стильні аксесуари. Не обійшлося і без невеликого приросту продуктивності, що робить дане авто трохи краще стічних версій по всім параметрам.

Яскраво-червоний колір кузова спорткара розбавляє карбоновий боді-кіт, що збільшив ширину машини на 11сантиметрів. Крім розширених колісних арок в обвіс також входять видозмінений передній бампер, бічні спідниці, дифузор заднього бампера і два спойлера, один з яких встановлений в кінці даху, а інший - на краю кришки багажника. Ferrari F12 їздить на стильних дисках HRE Performance Wheels чорного матового кольору і "носить" вентильований капот, під яким ховається 6,2-літровий двигун V12. Завдяки чіп-тюнінгу та нержавіючому спортивному вихлопу віддача мотора зросла до 781 к. с. і 722 Нм.

Зараз ви читаєте новину «Тюнери розширили суперкар Ferrari F12 Berlinetta на 11 сантиметрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі