середа, 13 травня 2020 17:13

Toyota презентувала екологічний позашляховик для Європи

Toyota презентувала екологічний позашляховик для Європи
Toyota Highlander Hybrid для Європи, Фото: Toyota

Кілька тижнів тому на ринку США з'явився Toyota Highlander. Тепер же японський виробник розповів про європейську версію моделі.

В Європі позашляховик буде доступний виключно з гібридною силовою установкою, а чекати на нього доведеться до наступного року, повідомили в Auto24.

У компанії Toyota заявили, що Highlander вдало поєднав у собі і потужність, і екологічність. Окрім цього, позашляховик отримав гібридну силову установку четвертого покоління та інтелектуальну систему повного приводу, просторий салон, місткий багажник та їхню легку трансформацію.

Візуально Highlander для США і Європи майже не відрізняються. Конвертація дюймів у міліметри також не позначилась на габаритах: довжина машини становить 4966 мм, колісна база - 2850. Багажник дозволяє розмістити від 658 до 1909 л поклажі.

Highlander отримав 2,5-літровий бензиновий мотор, разом із ним працює пара електромоторів, по одному на кожній осі, живлення для яких забезпечує компактна батарея. Загальна потужність силової установки сягає 245 к. с. Витрата пального у змішаному циклі руху, за методом вимірювання WLTP - 6,6 л на 100 км. Викиди вуглекислого газу при цьому не перевищують 146 г/км.

Новий Toyota Highlander поповнить лінійку повнопривідних гібридів марки в Європі, яка вже включає C-HR, RAV4 і зовсім свіжий мінікросовер Yaris Cross. Ціни будуть оголошені наприкінці цього року, ближче до старту продажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідкісні Rolls-Royce і Porsche: 12 дорогих авто, які покинули в Україні

Після послаблення карантину сервісні центри МВС працюють виключно за попереднім записом в електронну чергу.

Щоби скористатися послугами відповідної організації, необхідно зареєструватись в електронній черзі. Для цього необхідно мати "електронний цифровий підпис", BankID або MobileID.

Зараз ви читаєте новину «Toyota презентувала екологічний позашляховик для Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі