понеділок, 24 грудня 2012 09:31

Toyota показала перший тизер концептуального седана Furia
5

Фото: Фото: toyota.com

Концерн Toyota показав перший тизер концептуального седана Furia. Відмовившись від оприлюднення деталей, японці заявляють, що мають намір показати "захоплююче новий" концепт. Седан отримав безліч карбону в конструкції.

У ролику чітко проглядається впізнавана головна оптика, виконана в дусі недавніх прем'єр Toyota, екстравагантні світлодіодні задні ліхтарі та ціла низка карбонових деталей, використаних в оформленні кузова. Крім того, ясно, що майбутній концепт - це великий седан. Це, мабуть, вся інформація, якою змогли поділитися розробники.

Невідомо поки, чи залишиться Toyota Furia концептуальною розробкою або японська компанія збирається натякнути з її допомогою на оновлення, яке чекає в майбутньому одну з серійних моделей. За деякими даними, Toyota незабаром збирається випустити нове покоління седана Corolla, а також планує розробити нову компактну модель в кооперації з компанією Mazda - платформу для неї можуть запозичити у хетчбека Mazda2.

Як би там не було, зрозуміло, що якщо у Toyota Furia буде серійна доля, то з'явиться і шанс дістатися до європейського ринку: розробки, призначені тільки для Японії, компанія показує на Токійському автосалоні.

/media/video/474188/1_474188.mp4

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала перший тизер концептуального седана Furia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі