пʼятниця, 04 грудня 2015 16:33

Toyota Corolla стала найпопулярнішим авто за листопад
3

Corolla
Фото: Toyota
Logan
Accent

Найбільше в Україні минулого місяця продавали автомобілів японської марки Toyota – 545 штук. Титул бестселера за підсумками листопада дістався Toyota Corolla – 189 продажів. Про це повідомляє УкрАвтопром.

Таким чином, порівняно з попереднім місяцем продажі Toyota збільшилися на 5%, а до листопадових продажів минулого року їй не вистачило 35%.

"Пройшли часи, коли люди створювали клуби любителів Audi, Toyota чи BMW. Перед тим, як купувати авто, люди оцінюють співвідношення ціна-якість. Вивчають в інтернеті різні пропозиції, думаючи про те, за скільки через 5-7 років зможуть продати це авто", - каже Gazeta.ua Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів та дилерів.

Другим за кількістю зареєстрованих продажів був Hyundai, який закрив минулий місяць показником 467 нових легкових авто. Тим самим забезпечивши позитивну динаміку щодо попереднього місяця в розмірі 76%. До результату річної давності Hyundai додав 22%.

"Ключового значення набуває політика виробника автомобілів, а не дилера чи імпортера. Якщо виробник дозволяє робити знижки та гнучку цінову політику, українці починають купувати у нього. Перед купівлею більшість покупців обов'язково порівнюють вартість автівки, наприклад, у Німеччині з пропозицією на українському ринку. Тому, якщо вартість на певну модель в Україні виявиться нижчою, ніж в іншій країні, серед українців вона буде популярною", - говорить експерт.

На третьому місці Renault. Свої перші номери в листопаді отримали 389 автомобілів цієї французької марки, що на третину менше, ніж у жовтні та на 2% менше порівняно з листопадом минулого року.

Нагадаємо, у листопаді в Україні скоротився імпорт вживаних авто на 25%.

Зараз ви читаєте новину «Toyota Corolla стала найпопулярнішим авто за листопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі