середа, 20 квітня 2016 11:41

Tesla пропонує автопілот як додаткову опцію

Tesla пропонує автопілот як додаткову опцію
фото: jcnews.ru

Автовиробник електромобілів Tesla пропонує покупцям автопілот як додаткову опцію.

Безкоштовний доступ для користування автопілотом пропонують на обмежений термін. Власники Model S і Model X зможуть перевірити функцію автономного водіння впродовж місяця. Після цього можна буде докупити цю опцію, повідомляє JCNews.

У Tesla встановлюватимуть програмні обмеження, які дозволять блокувати ПО тим власникам, які не сплатили функцію вчасно.

Всі автомобілі Tesla, які випустили після жовтня 2014 року, отримали необхідне обладнання, що дозволяє бездротове оновлення ПЗ. За $3 тис водій може придбати автопілот з функцією контролю швидкості, зміни смуги руху і паркування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla провела рестайлинг Model S

У цьому простежується пряма аналогія з додатками для мобільних пристроїв, додатки можуть бути як безкоштовними, так і комерційними. Після покупки додатка користувач може користуватися ним будь-яку кількість часу.

Ймовірно, через невеликий проміжок часу з'являться автомобільні хакери, які зможуть безкоштовно адаптувати платний автопілот і інші комерційні додатки для автомобільного комп'ютера

Нагадаємо, Американська компанія Tesla Motors оголосила про відкликання 2,7 тис. позашляховиків Model Х.

Зараз ви читаєте новину «Tesla пропонує автопілот як додаткову опцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі