пʼятниця, 04 березня 2016 12:33

Skoda показала концепт середньорозмірного SUV
6

Фото: avtomaniya.com

Чеський автовиробник Skoda представив у Женеві кросовер VisionS, який займе нішу над моделлю Yeti.

Це перший публічний показ прототипу майбутнього середньорозмірного SUV чеської марки, повідомляє Авто Манія.

"Ми розпочинаємо наступний етап модельної кампанії: у другій половині року ми розширимо присутність в сегменті SUV. Ми випустимо автомобіль, який займе нішу над Skoda Yeti", - заявив голова ради директорів Skoda Бернхард Майєр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota представила концепт гібридного RAV4

Найімовірніше перший в історії чеської марки серійний кросовер назвуть Kodiak. Немає остаточної ясності і з дизайном. Хочеться вірити, шеф-дизайнеру Skoda Йозефу Кабану вдасться відстояти форми і незвичайну оптику, які є на концепті. Зокрема прототип має "двоповерхові" фари, кольорові горизонтальні смужки в стилі богемського кришталю.

В інтер'єрі автомобіля на панелі приладів з'явився рідкокристалічний дисплей. Свої маленькі екрани є перед кожним з чотирьох задніх пасажирів, плюс два тачпада на центральному тунелі спереду і ззаду.

Концептуальний кросовер оснащений бензиновим двигуном 1.4 TSI і двома електромоторами — один інтегрований у 6-ступінчастий автомат DSG, другий встановлений на задній осі. Сукупна потужність силової установки становить 225 к. с. і дозволяє великій машині (довжина — 4,7 м, колісна база — 2,79 м) розганятися до 100 км/год за 7,4 сек. Літій-іонна АКБ ємністю 12,4 кВт•год забезпечує чистий електричний пробіг 50 км.

Нагадаємо, в Україні вироблятимуть повнопривідну Skoda Superb.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала концепт середньорозмірного SUV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі