субота, 03 березня 2012 11:34

Seat підготував нове покоління Toledo до женевського автосалону
9

Фото: Фото: Seat

Компанія Seat привезе на Женевський автосалон нове покоління моделі Toledo, яке перевтілилось на "спортивний" седан. Концепт варто розглядати як предтечу серійної моделі, тому що старт продажів новинки запланований на кінець поточного року.

У Seat схильні вважати дизайн нового Toledo адаптацією нової фірмової стилістики для відносно доступних седанів. За словами президента марки Джеймса Мюра, новинка поєднує в собі імідж спортивного купе і функціональність універсалу. Toledo отримає п'ятимісний салон, багажник об'ємом близько 500 літрів і складаний задній диван. Відомо, що довжина седана становитиме близько 4480 мм при колісній базі в 2600 мм.

Офіційно не повідомляється, яка саме технічна база використана для розробки Seat Toledo, але, за деякими даними, вона має в своїй основі передньопривідну платформу концерну VW, використовувану також при будівництві Skoda Rapid. Останній, нагадаємо, також належить до сегмента бюджетних седанів і буде вперше продемонстровано в Женеві в своїй європейській іпостасі.

У Seat не уточнили, які саме двигуни одержить Toledo, але заявили, що європейські продажі новинки почнуться вже цього року. Першим ринком, на якому з'явиться седан, стане "домашня" Іспанія.

Зараз ви читаєте новину «Seat підготував нове покоління Toledo до женевського автосалону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі