середа, 03 квітня 2019 18:58

Презентували Ford Kuga нового покоління
5

Ford Kuga нового покоління
Фото: Тест-Dрайв
Ford Kuga нового покоління
Ford Kuga нового покоління
Ford Kuga нового покоління
Ford Kuga нового покоління

Учора в Амстердамі показали нове покоління кроссовера Ford Kuga.

Дизайн новинки став перегукуватися з Ford Focus і Fiesta. Дизайнери зробили форми автомобіля більш плавними. Широку решітку радіатора поєднали з каплеподібними фарами. Крім цього, вони знизили віконну лінію і вище "посадили" довгасті ліхтарі. За додаткову плату власники можуть отримати легкосплавні диски діаметром до 20 дюймів.

Вперше у Ford Kuga додали цифрову панель приладів і систему проектування даних на лобове скло. Обладнали автомобіль і 8,0-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи SYNC. Об'єм багажника збільшили до 523 л. Ширшим став і салон, а задні сидіння отримали горизонтальне регулювання.

Перехід на платформу С2 від нового Ford Focus дозволив зробити кросовер на 90 кг легше. Проте в інших параметрах він збільшився до 4620 мм в довжину і 1882 мм в ширину, повідомляє Тест-Dрайв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетний BMW не припиняє дивувати

З додаткових опцій у Ford з'явилися камери кругового огляду, Wi-Fi, підігрів задніх сидінь, 575-ватна аудіосистема і бездротова зарядка для смартфонів. Також стали доступні системи розпізнавання дорожніх знаків і напів автономного водіння.

Позашляховику запропонують новий 1,5 л трьохциліндровий турбомотор потужністю 120 і 150 кінських сил з можливістю відключення одного циліндра. Крім цього доступні турбодизелі об'ємом 1,5 л і 2,0 л. Доповненням буде 225-сильний гібрид Kuga, який заряджається і здатний на ній проїхати 50 км.

Ціна Ford Kuga починається від 25 тис. євро. У продаж автомобіль надійде влітку цього року.

Позашляховик Ford Kuga випускають з 2008 року. За цей час реалізовано понад один млн. автомобілів. Машина поступається тільки Ford Focus і Fiesta.

Компанія Ford представила новий кроссовер Ford Puma. Автомобіль буде орієнтований на жителів великих міст, яким потрібен практичний, але місткий компактний автомобіль. По суті, це піднятий хетчбек з дизайном в стилі Focus четвертного покоління і нового Ford Kuga.

Зараз ви читаєте новину «Презентували Ford Kuga нового покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі