середа, 09 серпня 2023 14:39

З'явились фото нового бюджетного седану Kia
2

Показали нову модель KIA
Фото: Thekoreancarblog
Показали нову модель KIA

Офіційно представили новий бюджетний седан Kia K3 2024 року.

Він розташований на перетині сегментів між Renault Logan і Skoda Octavia й буде змагатися з великою кількістю моделей, пише Thekoreancarblog.

Раніше новий Kia K3 був ідентичним моделям Cerato і Forte в С-класі. Бюджетник Rio є суперником Logan та VW Polo. А тепер дещо змінилося.

У Kia поєднали дві моделі, щоб запропонувати щось середнє й охопити відразу два сегменти. Тож компактний седан збільшився у розмірах.

Автор: Thekoreancarblog
  Показали нову модель KIA
Показали нову модель KIA

Kia K3 має довжину 4545 мм, колісну базу 2670 мм, ширину 1765 мм і висоту 1475 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали оновлений позашляховик Kia Niro

На передній панелі встановили два великі монітори. Один з них виконує функцію цифрового щитка, інший відповідає за мультимедійні функції.

Модель має базовий 1,6-л бензиновий двигун і потужніший об'ємом 2 л. Характеристики розсекретять пізніше. Невідомо, чи отримають Rio та Cerato/Forte прямих спадкоємців.

Автор: Thekoreancarblog
  Показали нову модель KIA
Показали нову модель KIA

Автовиробник Kia готує нове покоління кросовера Sportage. Рендерні зображення майбутньої новинки нещодавно показали на Youtube-каналі AtchaCars.

Дизайнер AtchaCars зіставив усі відомі факти про майбутній кросовер, додав шпигунські фото та створив власний скетч, що відображає зовнішність компактного авто Кіа.

Зараз ви читаєте новину «З'явились фото нового бюджетного седану Kia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі