середа, 16 грудня 2015 17:50

Порошенко підписав закон про зняття мита з електромобілів

Порошенко підписав закон про зняття мита з електромобілів
фото: president.gov.ua

З січня 2016 року в Україні не сплачуватимуть мито за ввіз електромобілів. Про це йдеться на офіційному інтернет-представництві Президента України.

В Законі України № 822-VІІІ передбачено, що встановлюється нульова ставка ввізного мита на транспортні засоби, оснащені електричними двигунами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зняття мит електромобілі подешевшають майже на 2 тисячі доларів

"Реалізація норм закону створює передумови для зменшення ціни на електромобілі та збільшення їх питомої ваги на українському автомобільному ринку, що сприятиме охороні навколишнього природного середовища, забезпеченню енергетичної незалежності України, а також значною мірою спростить доступ українського населення до новітніх розробок та технологій. Закон набирає чинності з першого дня місяця, наступного за місяцем його опублікування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада України звільнила від мита операції з ввезення в країну транспортних засобів, оснащених електричними двигунами.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підписав закон про зняття мита з електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі