пʼятниця, 22 грудня 2017 16:56

Показали, як змінювався BMW M5

У мережі з'явилося відео еволюції BMW M5.

Ролик триває трохи більше 4 хв. Протягом цього часу показали, як змінювалася модель з моменту свого випуску - з 1985 року, пише auto.ria

Автомобіль в кузові Е28 вперше презентували на автосалоні в столиці Нідерландів - Амстердамі 1984-го. На момент запуску моделі у виробництво, вона була найшвидшим серійним седаном у світі.

Автомобілі першого покоління збирали вручну в чотирьох версіях. Випускали ліворульні європейські моделі, праворульні - британські, моделі для США, Канади та Південної Африки.

У 1992 році з'явилася версія з кузовом універсал. Модель мала назву М5 Touring.

Автор: Bring a Trailer
 

З жовтня 98-го бренд почав випускати модель E39. На відміну від попередників, її збирали не вручну, а на звичайній виробничої лінії на заводі.

Автор: avtorinok
 

Версія E60 з'явилася в 2005 році. ЇЇ оснастили 5-літровим атмосферним V10 і 7-ступінчастою роботизованою коробкою з одним зчепленням. Двигун розвивав 507 к.с. За 4,7 с розганявся до "сотні". Максимальна швидкість - 250 км/год. Таким чином, E60 M5 став першим у світі серійним седаном з V10 бензиновим двигуном.

Автор: DriveTribe
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW повідомив, які електрокари випустить найближчим часом

Шосте покоління BMW п'ятої серії презентували на Салоні у Франкфурті у 2011 році.

Автор: YouTube
 

Розгін до 100 км/год - 4,4 с. Максимальна швидкість 250 км/год. Двигун на 560 к.с.

Німецький автомобільний бренд поставив на конвеєр 7-місний кросовер BMW. Авто презентували у вересні на автосалоні у Франкфурті. Збирати автомобіль почали на заводі в американському місті Спартанбург.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як змінювався BMW M5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі