неділя, 22 березня 2020 20:23

Під час карантину не можна буде зареєструвати автомобіль

Під час карантину не можна буде зареєструвати автомобіль
Зареєструвати можна буде лише нові авто. Фото: pexels.com

Сервісні центри МВС під час карантину обмежили більшість послуг, які вимагають фізичної присутності клієнта.

Вони вирішили проводити реєстрацію автомобілів, але тільки нових, повідомляє 112.

Рішення прийняло МЗС 20 березня, всупереч оголошеної за день до цього тимчасової заборони на реєстрацію всіх транспортних засобів.

Зареєструвати використаний і придбаний в кредит автомобіль у українців можливості не буде. Зареєструвати новий легковий автомобіль в МВС дозволили дистанційно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: медики пояснили плутанину в даних

Для цього власник або уповноважена особа повинні направити в черговий сервісний центр заяву власника і згода на обробку персональних даних, копію паспорта (із зазначенням місця реєстрації), реєстраційний номер облікової картки платника податків, документ, що підтверджує правомірність придбання транспортного засобу, документ, в якому вказана вартість транспортного засобу та документ про відповідність конструкції транспортного засобу встановленим вимогам безпеки дорожнього руху.

Після перевірки копій документів співробітник Сервісного центру призначить час і дату, коли власник повинен приїхати для подачі оригіналів документів, внести обов'язкові платежі і отримати свідоцтво про реєстрацію, а також номерні знаки.

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону, який передбачає проведення пленарних засідань парламенту і засідань його комітетів у режимі відеоконференції на період карантину.

Зараз ви читаєте новину «Під час карантину не можна буде зареєструвати автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі