пʼятниця, 25 травня 2012 10:43

Peugeot підготував компактний седан 301 для автосалону в Парижі
6

Фото: Фото: peugeot.com
Вже в базі машина отримає систему ESP, ABS, 4 подушки безпеки
Peugeot 301 оснастять 1,2-літровим бензиновим мотором потужністю 75 к.с.
Прем'єра новинки пройде в автошоу в Парижі в перших числах жовтня 2012
Автомобіль має 4,44 метра в довжину. Колісна база - 2,65 метра

Французька Peugeot готується випустити на ринок новий компактний седан з шильдиком 301. Автомобіль розрахований на широку клієнтську базу в різних країнах, так як будувався з урахуванням особливостей спекотного і холодного клімату, а також поганих доріг. Довжина автомобіля становить 4,44 метра.

Як пояснюють в компанії "Пежо", новинка стала яскравою ілюстрацією бажання марки завоювати нові ринки. Модель 301 була розрахована на широку клієнтську базу, в тому числі за рахунок чотирьох дверей салону седана.

У компанії впевнені, що Peugeot 301 з часом стане одним із найбільш продаваних серед моделей марки.

"301 був розроблений з урахуванням всіх екстремальних умов використання (жаркі країни, країни з холодним кліматом, погані дороги)", - йдеться в прес-релізі Peugeot.

Автомобіль має 4,44 метра в довжину. Колісна база - 2,65 метра. Вже в базі машина отримає систему ESP, ABS, 4 подушки безпеки, допомога при екстреному гальмуванні, а також кріплення ISOFIX.

Прем'єра новинки пройде в автошоу в Парижі в перших числах жовтня 2012 року. У продажу автомобіль з'явиться до кінця року. Збирати триста перший буде завод "Пежо" в Іспанії. Першою країною, яка отримає в продаж цю машину, стане Туреччина. Там новинка з'явиться в листопаді. Потім продажі почнуться в Європі, Росії, Африці, на Близькому Сході та в Латинській Америці.

Peugeot 301 оснастять 1,2-літровим бензиновим мотором потужністю 75 л.с. Двигун буде працювати в парі з МКПП або з роботизованою коробкою. Машину можна буде агрегатувати і 1,6-літровим мотором потужністю 115 або 92 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot підготував компактний седан 301 для автосалону в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі